Letölthető dokumentumok:

Hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

 

K01 nyomtatvány

P26 nyomtatvány

 

 

Aszaló TV

BRONZÉRMES AZ ASZALÓI LABDARÚGÓ CSAPAT 

 

A B.A.Z. megyei II. labdarúgó bajnokság befejeződött. Az Aszaló-i csapat történelmi tettet hajtott végre azáltal,hogy fennállása óta első alkalommal ,az előkelő harmadik helyen végzett. A bajnokságnak több favoritja volt, mégis rendkívül jó szervezéssel és kitartó munkával sikerült ezt a kimondottan jónak mondható eredményt elérni.

A dicséret elsősorban a játékosok érdeme, de az egyesület elnöke, valamint a csapat két edzője Szepesi Zsolt és Gazsi Barnabás munkájának is nagyban köszönhető. Úgy gondolom, ha nem alakult volna meg a szponzori külső támogatás, az önkormányzatunk képtelen lett volna fenntartani az egyesületet.

Nemrég tartották a klub vezetői az év értékelését, ahol az elnök úr és a polgármester úr megköszönte az eddig végzett munkát, mellyel nemcsak a településünk szórakozását biztosították, hanem Aszaló hírnevét is öregbítették ezzel az eredménnyel.

Örömteli, hogy felnőtt csapat sikere mellett az ifjúsági játékosaink is több mint száz góllal terhelték meg az ellenfelink hálóját. Biztató ez az eredmény, mert az utánpótlásunk játékosainak többsége helyi fiatalokból áll, akik több alkalommal a felnőtt mérkőzéseken is bizonyítottak.

Az évzáró bankett családias körben zajlott. A csapat edzője értékelte a játékosok teljesítményét és jutalmazásra kerültek a kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok. Az értékelés körültekintő, megalapozott és szakmai jellegű volt, amely minden igénynek megfelelt. A szponzorok ígéretet tettek a további együttműködésre, melyért úgy gondolom mindenfélekép köszönet jár, mint az egyesület fő irányítójának Szabó Lászlónak is, mert az ő szervezőmunkája nélkül nem lehet volna számot tevő eredményt elérni.

A nyári pihenés után megkezdődik a felkészülés az új szezonra, megalapozott reményekkel hisz a csapat gerince együtt marad. Sok sikert kívánok a következő évben az egyesület minden játékosának, kitartást a vezetőknek és izgalmas mérkőzéseket a szurkolóknak!

Tamás Bertalan