Letölthető dokumentumok:

Hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

 

K01 nyomtatvány

P26 nyomtatvány

 

 

Aszaló TV

 

Megalakult az Őszi Alkony Idősek Klubja az aszalói idősek nagy örömére. A Művelődési Házban kapott helyet a klub, és felújított, szép környezetben várja az odalátogató, idejüket eltöltő időseket. 
Idősek Klubja A klubfoglalkozásokat kéthetente tartják a vezetőjük Bodnár Péterné, a klubtagok száma eléri az 50-et. A tagok létrehoztak egy tánccsoportot és már többször felléptek a település rendezvényein, időseknek rendezett néptánctalálkozón és versenyen, ahol mindig színvonalasan szerepeltek. Az elmúlt időszakban 
nyugdíjasaink több rendezvényen is megjelentek, ahol számot adhattaknéptánctudásukról. Az év során mindig volt lehetőség a próbák megtartására, melyhez a Művelődési Házban biztosították a helyszínt részükre. 
 
Az a gondolat, hogy a néptáncoktatás a nyugdíjasok körében elterjedjen elsősorban Nagy Bélánénak köszönhető, aki mint tanító, szervező és nem utolsó sorban mint irányító vett részt a munkákban. 
 
Minden évben elkészítjük azt a munkatervet, amely alapján összejöveteleinket tartjuk, és ami tartalommal szolgál a közös találkozásoknak. Az elnök munkáját segítik a vezetőségi tagok, akik aktívan kiveszik részüket a programok megszervezésében, lebonyolításában.
Természetesen ezek a re
ndezvények nem valósulhatnának meg anyagi források nélkül. A rendszeresen befizetett tagdíjakból befolyó összegeket a községi képviselőtestület is kiegészíti, így nyílik lehetőségünk arra, hogy eljuthatunk olyan helyekre is, ahová szerény nyugdíjunkból nem igazán mehetnénk.