Letölthető dokumentumok:

Hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

 

K01 nyomtatvány

P26 nyomtatvány

 

 

Aszaló TV

KÖSZÖNTJÜK ASZALÓ HIVATALOS OLDALÁN!

Nemzeti ünnepünk után egy nappal, március 16-án megnyitott Aszaló szövetkezeti boltja, a Gyöngy ABC. A Szociális Szövetkezet már korábban is foglalkozott főként az Aszalón termesztett zöldségek, gyümölcsök árusításával illetve az önkormányzat által előállított termékek eladásával.

A 2015-ös évtől kezdődően egyre aktívabb életet él a szövetkezet, melynek célja hogy Aszaló lakosságának igényeit kielégítse. A Kossuth úton (a régi COOP-os bolt helyén) újonnan megnyitott üzlethelyiségben már a tavalyi év végén megkezdték a teljes felújítást, a korszerű berendezések beszerelését és a polcok kihelyezését, melyekre a múlt héten már az árucikkek is kikerültek.

Az ABC különböző őstermelők által előállított termékekkel, friss pékáruval, üdítőkkel, édességekkel, tehát teljes vegyesbolti kínálattal várja vendégeit. Dr. Mészáros István, Aszaló polgármestere elárulta, hogy – bár hitelezés nem lehetséges – a későbbiekben megpróbálnak majd kialakítani egy gyakorlatot arra vonatkozóan, hogy az önkormányzat dolgozói bizonyos kedvezményekben részesülhessenek.