Letölthető dokumentumok:

Hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

 

K01 nyomtatvány

P26 nyomtatvány

 

 

Aszaló TV

KÖSZÖNTJÜK ASZALÓ HIVATALOS OLDALÁN!

Újabb tanfolyam indult a digitális szakadék elhárítására Aszalón. Az alapvető számítógépes ismereteken alapuló képzés célja, hogy a résztvevők olyan internetezéssel kapcsolatos ismereteket szerezzenek, melyeket később akár a munka világában is kamatoztatni tudnak.

Több mint 300 köbméter tűzifát osztottak szét Aszalón az elmúlt napokban, csökkentve ezzel a település lakóinak télen felmerülő kiadásait. Hogy kik és milyen mértékben részesülnek a tűzifatámogatásban, arról Aszaló polgármestere mesélt.

Tisztasági festésen esett át az aszalói művelődési ház épülete annak érdekében, hogy a helyi lakosság a praktikum mellett az esztétikumot is élvezhesse, hiszen a közösségi tér évek óta számos kulturális eseménynek, ünnepi műsornak, megemlékezésnek és magánrendezvénynek is otthont ad.

(További képek az épület belső teréről a bővebben fülre kattintva láthatóak)

Bővebben: Dolgosan indult az új év Aszalón

Karácsonyi élelmiszer csomagot osztottak szét Aszalón, ahol a felelős gazdálkodásnak köszönhetően az önkormányzat minden helyi háztartásba eljuttatott egy ajándék pakkot és egy üdvözlő kártyát a szeretet ünnepe alkalmából. A csomagban sütéshez, főzéshez használt alapanyagok és szaloncukor is helyet kapott.

Megtörtént az aszalói önkormányzati konyha műszaki átadása, így az elkövetkező hetekben – az utolsó simítások után minden visszatér a megszokott kerékvágásba.